Som KPK-medlem har du adgang til vores store arkiv af NFT, her på siden kan du se indhold og redaktørens klumme for NFT nr. 4 2017.

NFT Arkiv


INDHOLD:
Udskriftning af kasserer i KPK
Københavns Postvæsen som pioner indenfor postbehandlingen
KPK Auktion 2018
KPK Julebanko
KPK Byttedag
Litteraturanmeldelser
Om adskillelse af 100 øre tofarvet tryk 9 og 10
Året julemærke 2017 en udfordring
Slut på 110 års epoke i dansk posthistorie – PostNord har stoppet salget af Internationale Svarkuponer
KPK information, incl. mødeprogram
“Århundredets Filatelist” G. A. Hagemann
Banegårdsbreve – en særlig forsendelsesform
En hundrede års fødselsdag – Soldaterfrimærkerne


Redaktørens Klumme:
Af Niels Kristian Hansen
Frimærkesæsonen er godt i gang med mange aktiviteter. Når dette nummer af NFT læses er Nordia2017 forhåbentligt veloverstået. Der er fortsat mange aktiviteter både i og uden for vores klub.

Den 8. november får vi besøg af Odense klubben. Det skal nok blive en hyggelig og spændende aften. Senere den 22. november afholder KPK sin traditionsrige fødselsdag. Sæt et kryds i kalenderen og vær med til de to arrangementer.

Den 6. december afholder KPK sit traditionsrige julebanko, En aften hvor det ikke handler om frimærker men om at have en sjov og hyggelig oplevelse. Det er en aften man ikke må gå glip af.

Til januar afholder KPK en af sine traditioner nemlig vores årlige byttedag. Det sker søndag den 28. januar 2018 fra kl. 9.30 til 15.30 og foregår i VARTOV Farvergade 27 opgang H. Kom og vær med!
Som nogle måske har bemærket er denne udgave en del af 124 årgang, hvilket betyder at vi til næste år har jubilæum. En af måderne, vi gerne vil fejre det på, er at vende lidt tilbage til oprindelsen, hvor NFT ikke kun var et blad for Danmark men for hele Norden samt det nordlige Tyskland. Så her er muligheden for at skrive en artikel om disse områder. På denne måde kan vi få markeret vores jubilæum på fornem vis.

Til næste år er der desværre ingen klub i Danmark, der har påtaget sig at afholde National Udstilling. DFF er derfor gået med som medarrangør på Malmex 2018 i Malmø, der afholdes den 31/8 – 2/9 2018. Det bliver således en National Svensk og Dansk Frimærkeudstilling. Sæt kryds i jeres kalendere og vær med som udstillere og besøgende.

Fra jeres redaktør skal der lyde et ønske om en god filatelistisk sæson og på gensyn i 2018!